Tjänster

Thaimassage
Det är en mycket effektiv behandling. Massören använder inte bara sina händer utan hela kroppen till exempel underarmar, armbågar, knän och fötter.Den tydliga fokuseringen ligger på energipunkter.
Thaimassage hjälper dig med problem såsom värk,stelhet och stressrelaterade problem.
Genom att pressa och stretcha kroppens muskler, mjukar massören upp de stela musklerna samt leder. Vilket snabbt och effektivt stimulerar elasticiteten i bindväven och ökar blodets genomströmning. På detta vis släpps blockeringar och kroppen kan återhämta sig, samtidigt som du känner dig mindre stressad och väl till mods.
Efter ett massage tillfälle brukar den masserade känna sig avslappad och uppiggad på samma gång. Musklerna känns utstretchade och många upplever en ökad kroppsmedvetenhet.

Massagen kan utföras både med eller utan olja.

Oljemassage
Är mjukare än den traditionella thaimassagen. Oljemassage ger ett emotionellt välbefinnande och avslappnande i en lugn och harmonisk miljö. Detta upplevs som väldigt avslappnande. Det är bra för att mjuka upp muskler, vävnader ochleder samt frigör muskelspänningar. Ger en lugn och avslappnad kropp.

Soft massage
Soft massage slappnar av mycket mer än bara din värkande rygg och axlar. Varje del av din kropp omhändertas noggrant, inte ett område ignoreras. Många är förvånad över att de kan förbli så avslappnad samtidigt när de blir upphetsad, men soft massage syftar till att tillfredsställa och koppla hela ditt väsen på en gång.

Fotmassage
Fotmassage är inte bara avslappnande och skönt, det ökar även blodcirkulationen och sägs kunna bota obalans i kroppen med så kallad zonterapi.
Genom denna typ av massage väcker du blodcirkulationen och släpper spänningar foten. Det ger också ökat välbefinnande och reducerar stress.

Aromamassage
Aromamassage är en avslappnande och mjuk massage blandat med aromaterapi. Under massagen används eteriska oljor både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad just din kropp och ditt sinne behöver.